Aretek Firemiks ja Kulmala aloittavan yhteistyön

Firemiks vaahdonsekoittimia valmistava Ruotsalainen Aredal ovat aloittaneen yhteistyön loppuvuodesta 2012. Aredal Firemiks on erittäin kehittynyt vedenvirtauksesta käyttövoimansa saava ja ulkoisista voimanlähteistä riippumaton vaahdonsekoitinjärjestelmä. Aredal on virtauksesta voimansa saavien sekoittimien alkuperäinen kehittäjä ja innovaattori. Uusimman sukupolven laitteet käyttämät hyötysuhteeltaan erinomaista lamellipumppumoottoria ja erityisesti vaahtonesteiden pumppauksiin suunniteltua itseimevää hammasrataspumppua.

Firemiks valmistaa sovelluksia kiinteisiin vaahtolaitteistoihin, kiinteisiin ja puolikiinteisiin ajoneuvoasennuksiin sekä liikuteltavia laiteyksiköitä.
 

Täydellinen mallisarja kattaa tuottoalueet 1200 - 12 000 litraa minuutissa.