Rosenbauer Raivausauto

Rosenbauer raivausautot kattavat kunnallisten- ja teollisuuspalokuntien sekä satamien  ja rautateiden kaikki raivaus-,  pelastus- ja pioneeriyksikkäluokat.

  • raskas raivaus ja pelastusauto irtokontilla varustettu pioneeriauto
  • pioneeriautot raivausauto pelastuskalusto
  • pelastus ja vahingontorjunta rautatie pelastusauto
 • Previous
 • Next

Rosenbauer raivausautoissa on ergonomiaan, varusteiden saavutettavuuteen, käyttömukavuuteen  ja -turvallisuuteen kiinnitetty erityistä huomiota, Rosenbauer Comfort ratkaisujen ansiosta tilankäyttö on opitimoitavissa tilaajan erityisvaatimusten mukaan. 

Comfort-järjestelmä tarjoaa useita raskaan erikoiskaluston käsittelyä helpottavia ratkaisuja.

Rosenbauer raivausautot voidaan varustaa RFC-konttijärjestelmällä, jossa raivausauton vaikeasti käytettvissä olevaa sisäosaa käytettään ajoneuvon omalla nosturilla siirettävän kalustokontin säilytystilan. 

Perälautanostureilla varustetuissa ajoneuvoissa  voidaan käyttää Rosenbauer Roll Container-järjestelmän pyörillä varustettuja siirettäviä minikontteja. 
 

Rosenbauer  UHPS-, ja PolyCafs- sekä HP-korkeapainelaitteistojen ansiosta myös raivausautot voidaan varustaa ajoneuvo- kone- ja laite- sekä konttipalojen sammuttamiseen riittävällä tehokkaalla sammutuslaitteistolla ilman suuren vesisäiliön ja tavanomaiset autopumpun tarvetta.

Rosenbauer raivausautojen sähköntuotto voidaan ratkaista kehittyneillä elektronisesti ohjatuilla hydrauligeneraattoreilla tai uudella suoraan ulosottoon yhdistettävllä erittäin suuritehoisella ( 40 - 150 kVA )  tilaa ja painoa säästävällä EPS-generaattorilla, jonka tuotto on ajoneuvon moottorin käyntinopeudesta riippumaton. 

Rosenbauer valmistaa erityisesti rautatieonnettomuuksien pelastus- ja raivaustehtäviin varustettu ajoneuvoja jotka pystyvät liikennöimään myös raiteilla.

  • pelastus ja vahingontorjunta rautatie pelastusauto
  • pioneeriautot raivausauto pelastuskalusto