Rosenbauer ES NRT pelastusauto

Rosenbauer ES NRT on erittäin kehittyneeseen AT-valmistusteknologiaan perustuva erityisesti Pohjois Euroopan vaativiin olosuhteisiin kehitetty kevytmetallikomposiitti rakenteinen pelastusauto. ES on auto jossa sama perusrakenne muuntuu helposti erilaisiin varustelu ja kalustusvaihtoehtoihin käyttäjän vaatimusten mukaan. EN NRT on paloauto jolla voidaan saavuttaa samaan aikaan yksilöllisen räätälöinnin ja sarjavalmistuksen edut.

    • rosenbauer es nrt pelastusauto scania alustalla
  • Previous
  • Next

Sammutusauton sydän on sen pumppu ja Rosenbauer on Euroopan johtava pumppujen ja niiden varusteiden valmistaja. ES NRT pumpuksi voidaan valita mikä tahansa N -sarjan pumpuista välillä 1200 lpm /10 bar – 5600 lpm / 10 bar. Kaikki Rosenbauer palopumput täyttävät EN1028-1 vaatimukset tuottoluokissa FNP 10/1000 – 10/6000

Pumpun sijoitus voi  olla takana tai keskellä ja paineaukkojen määrä ja sijoitus on vapaasti asiakkaan valittavissa. Pumpuksi voidaan valita myös kaikissa kokoluokissa myös korkeapainepuolella varustettu NH-malli.  

Rosenbauer-vaahdonsekoittimet ovat yhdessä pumppujen kanssa suunniteltuja ja rakenne on integroitu pumpuun ja käyttölaitteet ovat osat pumpun käyttöpaneelia. Pumput, sekoittimet korkeapaine- ja CAFS-laitteet sekä imupumput ovat jo ennen autoon asennusta valmiiksi koeajettu, kalibroitu ja testattu.

Käyttötaulut ja -liittymät ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. LCS sarjan käyttöpaneelit ovat yhdenmukaisia sekä väyläohjatuissa että tavanomaista sähkötekniikkaa käyttävissä autoissa.
Ohjaamo on varustettu käyttötaululla sekä LCD-näytöllä auton toimintoja varten.

    • paloauton kalustojen kiinnitys comfort

Rosenbauer on maailman johtava paloautojen valmistaja ja palo- ja pelastusautojen komponentien ja ratkaisujen kehittäjä. Rosenbauer teknologialle on yhteistä toimintojen ja rakenteiden korkea laatu, hyvä käytettävyys ja vaativissa olosuhteissa toimivuutensa osoittaneet tekniset ratkaisut.

Rosenbauerin laajan komponentti ja varustevalikoiman ansiosta on mahdollista rakentaa piensarjoissakin autoja joiden teknologia on täysin samankaltaista käyttää ja huoltaa. Niiden dokumentointi on täydellistä ja varaosat yhdenmukaisia ja silti auto voidaan rakentaa täysin yksilöllisesti varustelluiksi ja kalustetuiksi. 

Rosenbauer Comfort System säilytys-, kiinnitys- ja käsittelyjärjestelmän avulla jokaiseen autoon voidaan rakentaa käyttäjän tarpeita vastaava muunneltava kalustosijoittelu suunnitelma.
Suurin etu Comfort järjestelmässä saavutetaan ergonomiassa, kaikki varusteet ovat helposti saavutettavissa ja käsiteltävissä.

    • sammutusauton paineilmalaiteteline