Rosenbauer AT pelastusauto

Euroopan suosituin pelastusauto
 

AT on käytännössä tuhansia kertojatestattuihin tehdasvalmisteisiin ratkaisuihin perustuvat uusinta teknologiaa hyödyntävä paloauto, jossa yhdistyvät teollisen sarjavalmistuksen edut runsaiden lisävarustevaihtoehtojen mukanaan tuomaan muunneltavuuteen.

    • rosenbauer keskiraskaat sammutusautot
  • Previous
  • Next

Rosenbauer on maailman johtava paloautojen valmistaja jonka autoja on kaikkialla maailmassa erilaisissa vaativissa käyttö- ja ilmasto-olosuhteissa. Rosenbauer AT II on johtavan valmistajan kokemuksella valmistettu vakioratkaisuihin perustuva mutta asiakkaan vaatimusten mukaan varusteltava sammutus- ja pelastusauto kokoluokaan  13 -18 T. 4×2 ja 4 x4 alustoille ja 1+1+3  – 1+1+8 miehityksille.

Käyttöliitymä voi olla perinteinen LCS-kalvokytkimillä varustettu käyttötaulu tai tilaajan tarpeiden mukaan räätälöitävä ohjemoitava kuvaruutunäyttöpohjainen ratkaisu.

Päällirakenteen on korroosion kestävää kevytmetallikomposiittia. Rakenne on kevyt ja erittäin vahva ja mahdollisen vaurion sattuessa korjattavissa ilman ajoneuvon palauttamista koritehtaalle. Säiliö on synteettinen komposiittirakenne, säiliötilaavuuden voi valita välillä 1500 – 4500 litraa. Vesisäiliön lisäksi auto voidaan varustaa yhdellä tai kahdella vaahtonestesäiiöllä.

AT II Comfort hylly- ja kiinnikeratkaisut maksimoivat tilankäytön. Kaikki laitteet ja varusteet ovat turvallisesti kiinnitettyjä, helposti saavutettavissa ja turvallisesti käyttöönotettavissa.

Pumppu- ja muutsammutuslaiteratkaisut kattavat kaikkien käyttäjäryhmien tarpeet. AT voidaan varustaa useilla erilaisilla EN 1028-1 normin mukaisilla pumppuratkaisuilla luokissa FNP 10/1000 – FNP 10/5000. Tarjoalla on useita A/B vaahdonsekoitusratkaisuja, korkeapaine- ja CAFS-laitteistoja.

Sähköntuottoa voi perustua hydraulisiin- polttomoottorikäyttöisiin tai uuteen ulosottokäyttöiseen EPS-teknologiaan
jossa palopumpun ja generaattorin samanaikaiselle käytölle ei ole mitään rajoituksia.

Rosenbauer AT II on yhdistelmä tehoa, monikäyttöisyyttäkäyttömukavuutta, työturvallisuutta ja ainutlaatuista hintalaatusuhdetta.

 

    • rosenbauer sammutusauto kevyt es