BIO FOR  vaahtoneste Kaikkiin vaahtoluokiin
Ajoneuvopaloihin, jätepaloihin, maastopaloihin, suojavaahdotukseen.

a vaahtonesteiden kohteet 1

BIO FOR C 0,1 – 0,5 % 

BIO FOR N 0,1 – 1.0%

BIO FOR S 0,5 – 3,0%

A vaahtonesteet, jotka on hyväksytty myös nestepaloihin

BIO FOR on pintajännityksen alentamiseen ja sammutusveden tunkeutumisen parantamiseen tarkoitettuja pakkasenkestäviä (C=-15C, N=-10C, S=- 5C) A-vaahtonesteitä. Sopii kaikkiin vaahtoluokkiin raskas-/ kevyt- tai keskivaahtona  monitoimivaahtonesteiden tavoin myös B-luokan paloissa.

BIO FOR on suunniteltu paitsi A-luokan vaahtonesteiden perinteisen kohteen maastopalojen lisäksi erityisesti hyvin vaikeasti sammutettavien materiaalien ja kohteiden, kuten talousjätteiden, kumin ja muovin sekä ajoneuvojen sammuttamiseen parantamaan sammutteen tunkeutumista syvällä aineessa piileviin palopesäkkeisiin.  

BIO FOR alentaa pintajännitystä ja parantaa veden jäähdyttäviä ominaisuuksia.

BIO FOR toimii perinteisen vaahtokaluston ja kevytvaahtogeneraattoreiden kanssa kuten monitoimineste kaikissa vaahtoluokissa, ja on EN 1568-1-2-3  hyväksytty myös hiilivetypaloihin ja suojavaahdotukseen. Bio For ei ensisijaisesti ole tarkoitettu nestepaloihin, mutta sen B-luokan ominaisuuksien ansiosta se on erittäin tehokas ajoneuvo- ja työkonepaloissa.

BIO FOR käyttökohteet:
maastopalot
-kaatopaikat ja kunnallisen jätteen käsittelylaitokset
-kumi- ja muovivarastot
-ajoneuvo- sekä kone- ja laitepalot
-turvetuotantoalueet ja -voimalat
-rakennuspalot
-CAFS ja korkeapainelaitteet

BIO FOR  – pienempi vedenkulutus, nopeampi sammutusaika, parempi suojausvaikutus, parempi uudelleen syttymisen esto, syvälle tunkeutuva sammute.

BIOFORC@TECNIK_FIN

BIOFORN@TECNIK_FIN

BIOFORS@TECNIK (1)