TFT Crossfire yhdistelmävesitykki

suuri tuotto, alhainen paino ja pienet ulkomitat, turvallinen käyttö

    • tft vector vesitykki edited 1
    • tft vector turret and base
  • Previous
  • Next

TFT Crossfire on hyvin tehokas, mutta kevyt ja helposti siirettävä vesitykki, joka voidaan yhdistemäpikaliittimellä kiinnittää joko säiliöautoon tai maastojalustalle.

TFT Crossfire tykin rakenne ja virtaustie

Crossfire tykin rakenne on suunniteltu suurta tuotto ja alhaista painehäviötä silmällä pitäen. Runko on väljästi mitoitettu optimaalista laminaarista virtausta varten suunniteltu Tykki on varustettu painemittarilla ja automaattisella tyhjennyksellä.

Tykin runkoon on asennettu turvalukko, jonka ansiosta tykkiä ei voi suunnata erehdyksessä vaarallisille alakulmille. Alakulmille siirtyminen on mahdollista, mutta vasta kun käyttäjä avaa turvalukituksen salva

TFT Crossfire vesitykki esite FIN

 

Yhdistelmäliitin

Yhdistelmäliitin on varustettu vedenpaineella toimivalla varolukituksella, jonka ansiosta maastojalustan tai ajoneuvoliittimen lukkoa ei voi avata käytön aikana.
TFT Crossfire varoventtiili

 

Crossfire on varustettu jalustan varoventtiilillä, joka laukeaa jos tykki irtoaa alustaltaan pienentäen virtausta estäen tykin irtoamisen alustaltaan.

Varoventtiili supistaa virtausta – ei sulje sitä kokonaan. Kun tuotto on laskettu tai tykki siirretty paremmin pitävällä alustalle varoventtiili voidaan avata välittömästi toimintaa keskeyttämättä.

 

TFT Top Gun nostolaitteisto

TFT Top Gun on käsikäyttöinen yhdistelmäliittimellä varustettu nostolaitteisto, jonka avulla tykkiä voidaan nostaa 450 mm ylös kuljetusasennosta käyttöasentoon. Nostolaitteisto laajentaa tykin käyttöaluetta ja vähentää tykin vaurioitumisen vaaraa asemalta poistuttaessa. Nostolaitteistoon voidaan yhdistää varoitusvalo ja venttiilin avaamisen estävä kytkin.

Turvallinen maastojalusta

Tukijalat ovat ruostumatonta jousiterästä ja varustetut kovametallipiikeillä, joiden avulla tykki pysyy paikallaan kovallakin alustalla. Jousiteräksiset jalat eivät murru ja mukautuvat maastoon. Jalkojen lukitus on automaattinen.

Syöttöliitin

Syöttöliitännäksi voidaan valita joko 2×3″ tai 2×4″ varustettuna läpillä tai 1×4″ tai 1×6″.

TFT Crossfire vesitykkien takuuaika on viisi vuotta.

    • tft vector turret and base