Rosenbauer RM 60 C
 

Kauko-ohjattava vesi- ja vaahtotykki

”Osoita ja sammuta”

    • rm 60 lähtönopeus
  • Previous
  • Next

ROSENBAUER RM 60 C kauko-ohjattava ohjelmoitava vesitykki on maailman johtavan valmistajan uusin väyläohjattu dynaamisella ”osoita ja sammuta” – tyyppisellä suunnanosoitin ohjaimella varustettu vesi- / vaahtotykki suuritehoisiin lenttokenttien ja teollisuuden sammutusajoneuvoihin tai raskaisiin kunnallisiin vaahto- ja säiliöautoihin.

Kun tykki kytkekään päälle se siirtyy automaattisesti osoittamaan ohjaimen kanssa samaan suuntaan, tykin venttiiliä ei tarvitse avata ennenkuin putki osoittaa valmiiksi oikeaan suuntaan vaikka näkökontaktia tykkiin ei olisikaan. Tykin liikealue ohjelmoidaan ajoneuvokohtaisesti niin ettei tykki tai sen suihku voi osua ajoneuvoon.

Automaattinen hyökkäys- ja kuljetusasentoon siirtyminen, ohjelmoitava liikealue ja C-mallin uutuutena automaattinen oskillointi ja ohjaimen liikkeen dynaaminen nopeusseuranta ovat tehneet RM 60 tykistä maailman eniten myydyimmän kauko-ohjattavan vesitykin tuottoluokassa 3500 – 6000 lpm.

Rosenbauer RM 60 on tunnetuin lentokenttäpaloautoista ja raskaista teollisuusautoista.

Tuotto: 3500 – 7000 lpm / 10 bar
Kantomatka: Max 90 m

Tykki voidaan varustaa sumu-/suorasuuttimella, vaahtoputkella tai uudella Chem-Core jauhe-vaahtosuuttimella. RM 60 C tykki soveltuu myös CAFS käyttöön jolloin voidaan saavuttaa yli 100 metrin kantomatkoja jopa alakulmille suunnattuna.

    • rosenbauer rm 60 vaahtoputkella ja ilman edited 1
  • Previous
  • Next