TFT RC  kauko-ohjattavat vesitykit

Laadun ja käytettävyyden ylivoimaa

    • tft tornado typhoon ja monsoon
    • TFT Hurricane action
    • tft atex vesitykit ja ohjaimet
  • Previous
  • Next

TFT RC kauko-ohjattavien vesi- ja vaahtotykkien mallistoon kuuluu kuusi sekä teollisuuden kiinteisiin asennuksiin että sammutusautoihin ja nostolavoihin soveltuvaa automaattisilla tai kiinteätuottoisilla sumukärjillä varustettavaa elektronisesti ohjattua vesi- /vaahtotykkimallia:

TFT Ef1 RC:                         tuotto 35 – 750 lpm

TFT Tornado RC:               tuotto 350 – 2500 lpm

TFT Hurricane RC:           tuotto 450 – 5000 lpm

TFT Typhoon  RC:             tuotto 600 – 6500 lpm

TFT Monsoon RC:             tuotto 1000 – 8000 lpm

TFT Tsunami RC:              tuotto 10000 – 30000 lpm

TFT RC mallien käyttöominaisuudet ja ohjaimet edustavat kauko-ohjattavien vesitykkien huippua maailmassa. Kaikki mallit soveltuvat sekä vesi- että vaahtokäyttöön. Suora painehäviöltään alhainen virtaustie pidentää suihkun kantomatkaa erityisesti suurilla nostokorkeuksilla.

Kaikki TFT RC mallit ovat varustettu oskilointi-toiminnalla, jonka liikealue voidaan helposti ja nopeasti ohjelmoida myös suoraan käyttötilanteessa.

Ohjainvalikoima on laaja ja tykkiin voidaan periaatteessa yhdistää rajaton määrä johdollisia tai johdottomia kauko-ohjaimia. Ohjaimet ovat joko erittäin vähän tilaa vieviä ja roiskesuojattuja kalvokytkin ohjaimia tai perinteisiä joystick-tyyppisiä ohjaimia. Yhden langattoman ohjaimen avulla on mahdollista ohjata myös useampia tykkejä. Kaikkien ohjauspisteiden toiminnot ovat samanlaisia. Käyttö on nopeaa ja helppoa omaksua.
Kaikkiin TFT RC malleihin on saatavissa sähköinen nostolaitteisto, jonka avulla tykin asennuskorkeus voi olla alhainen, mutta toiminta-alue laaja. Yksinkertainen ja monikäyttöinen laitteisto voi koostua pelkästä digitaalisesta johdottomasta kauko-ohjaimesta ja tykistä nostolaitteella tai ilman.

Käyttökohteet:
Sammutus- ja säiliösammutusautot
Teollisuuden kiinteät asennukset
Nostolava-autot
De-icing, sekä puhdistus- ja pesuajoneuvot
Sammutusalukset.

Suutinosat: TFT:n kauko-ohjattavien sumu-/suorasuuttiminen mallisto on markkinoiden laajin ja kattaa tuottoalueet
välillä 35 – 30 000 lpm ja sisältää sekä automaattisia että kiinteävirtauksisia malleja.

TFT RC tykkien asennus on perinteisiä PLC tai rele-ohjattuja sähköisiä tai hydraulisia tykkejä nopeampaa ja yksinkertaisempaa. Tykin ja sen ohjaimet ja varusteet yhdistää neljä johdinta ja tykki toimitetaan valmiiksi ohjelmoituna ja käyttövalmiina. Tykkiin kiinteästi sijoittettu ohjauspiste kuuluu aina toimitukseen. Kaikkien mallien ohjaimet ja elektroniikka ovat samanlaisia ja vaihtokelpoisia.

TFT RC tykit voidaan yhdistää päällirakentajan tietoliikenne modulin avulla nostolava-auton omaan tietoliikenne väylään, jolloin ylimääräisiä kaapeleita alustan ja nostokorin välillä ei tarvita.

TFT Monsoon RC kauko-ohjattava vesitykki – video

TFT RC vesitykit esite FIN

    • tft atex vesitykit ja ohjaimet
    • TFT Hurricane action