TFT Hemisphere

    • tft hemisphere vesitykki

Pikakiinnitettävä vesitykki, jossa yhdistyvät siirettävän ja kiinteän vesitykin edut

TFT Hemisphere on uudentyyppisen vesitykin ja siihen liittyvän kiinnitysjärjestelmän muodostama vesitykkijärjestelmä, jonka avulla voit käyttää siirettävää vesitykkiä kohteissa joissa se on aikaisemmin on ollut mahdotonta tai erittän vaarallista.

TFT Hemisphere tykki voidaan kiinnittää putkiin, pylväisiin, kaiteisiin, vaihtolavoihin, kontteihin tai säiliöihin tukevasti ja turvallisesti, säädettävän kiinnityskiskojärjestelmän avulla, tai voi varautua vesitykin tarpeeseen kiinnittämällä kriittisiin kohteisiin Tykin pikakiinnitin-adaptereita.

Kevyt rakenteinen tykki voidaan helposti ja nopeasti tuoda paikalle ja kiinnittää kiinnityskiskoon tai adapteriin ja suunnata kohteeseen joko ylös tai alaspäin. 

TFT Hemisphre on ainutlaatuisen rakenteensa suunnattavissa ylä tai alakulmille ilman rajoituksia puolipallonalueella ilman kiinnityksen muuttamista tai pikakiinnityksen suuntaa muuttamalla vaaka- ja pysytysuunnassa mihin suuntaan tahansa. 

3″ Syöttöliitin on pyörivä ja syöttö on varustettu sulkuventtiilillä. 

TFT Hemishere tuotto on kärjenvalinnast riippuen 350 – 2000 lpm (TFT Maxforce) tai 450 – 3200 lpm (TFT Maste Stream 1250 NJ). 

 

    • tft hemisphere 2