• tft midmatic ja midforce automaattisuihkuputket
  • Previous
  • Next

TFT Midmatic FO6 on maailman johtavan automaattisuihkuputkien valmistajan keskiraskas suihkuputki 100 – 750 litran vesimäärille. MiIdforce on varustettu paineealennuskytkimelä jonka ansiosta sammutusta voidaan jatkaa vaikka sammutusveden paine olisi hyvin alhainen. Molemmat mallit ovat varustettuja selkeillä suihkukulman asennon tunnisteilla.

Midmatic ja Midforec perustuvat TFT:n kehittämille Mach 3 tekniikan ratkaisuille:

-Rekyylitön liukuventtiili
-Automaattinen paineensäätö
-Turbiinirenkaaton suutinosa

TFT  suihkuputkien liukuventtiilin ansiosta virttuaksen avaaminen ja sulkeminen käy helposti letkupaineesta riippumatta. Sammutusveden määrää hallinta on helppoa ja säätö voidaan tehdä sammutustyön häiriintymättä ja otetta suihkuputkesta irrottamatta. Venttiilin rakenteen ansiosta virtaus on pyörteetöntä koko tuottoalueella venttiilin asennosta riippumatta ja suorasuihkua käytettäessä kantomatka säilyy myös pienillä vesimäärillä.

TFT suihkuputkien suutinosa on suunniteltu niin, että vältetään perinteisten turbiiniputkien normaalit ongelmat käytettäessä suojasumua. Turbiinirenkailla varustetuissa suihkuputkissa sumusuihku on verhomainen ja suihkun sisäosassa on vain hyvin vähän pisaroita. Ultimatic, Midmatic ja Midforce suihkuputkien sumusuihkuissa pisarat jakautuvat tasaisesti niin, että samanaikaisesti saadaan luotettava suoja sammuttajalle sekä tehokkaasti sammuttava sumusuihku kohteeseen.


Automaattisen paineensäädön helposti hallittava liukuventtiilin ja tehokkaan sumusuihkun ansiosta TFT suihkuputket soveltuvat tavanomaisia putkia paremmin nopeisiin pulssimaisiin sammutusiskuihin. Venttiili avautuu ja sulkeutuu kevyesti, suuntakuvio sekä suihkunkantomatka ovat välittömästi kunnossa.
Liukuventtiilin ja automatiikan yhdistelmä vähentää myös kalustoa kuluttavia ja muiden sammuttajien työtä vaikeuttavia paineiskuja.

Runkoon ennen venttiiliä asennettu suojaverkko ja riittävällä avaumalla varustettu huuhteluasento estää putken tukkeutumisen ja toimintahäiriöt.

Huolellisen suunnittelun ja parhaiden raaka-aineiden ansiosta voit luottaa TFT suihkuputkeen kaikissa tilanteissa. TFT mallit eivät tarvitse säännöllistä huoltoa eikä niissä ole helposti kuluvia tai rikkoutuvia osia.

    • tft midmatic ja midforce tuottokäyrät