TFT Ultimatic FO7

Suomen suosituin suihkuputki

TFT Ultimatic FO 7 suihkuputki + fo4 teksti

TFT Ultimatic FO7  suihkuputki on useissa testeissä ja vertailuissa tehokkaimmaksi osoitettu. Ultimatic FO7 on 38 – 42 mm letkuille optimoitu hyökkäs-suihkuputki tuottoalueella 50 – 500 lpm ja suunniteltu erityisesti huoneistopalo käyttöön.  TFT Ultimatic on suihkuputki on käytännössä osoittautunut tehokkaaksi, äärimmäisen kestäväksi ja luotettavaksi ja kestävyytensä ansiota  elinkaari kustannuksiltaan edullisimmaksi.

TFT Ultimatic FO7 suihkuputken ominaisuudet perustuvat kolmeen TFT:n alkuperäiseen innovaatioon: automaattiseen paineensäätöön, rekyylittömään liukuventtiiliin ja patentoituun turbiinirenkaattomaan suihkuosaan kumisuojalla. Tietysti ainutlaatuiseen korkeaan laatuun, joka ulottuu materiaalivalinnoista pienimpiinkin yksityiskohtiin.

Ultimatic suihkuputken käyttömukavuutta ja turvallisuutta kehitetään jatkuvasti.Uusien mallien kahvat ovat kuumuuden- ja iskunkestävää Zytel HTN resiiniä, jonka ansiosta kahvat on voitu muotoilla aikaisempaa ergonomisemmin ja venttiili on voitu tehdä riittävän leveäksi.

FO7 hyökkäyssumun pikatunnisteen lisäksi  Ultimatic-suihkuputket ovat varustettuja ulkopuolisella suutinosan asennon tunnistuksella joiden ansiosta tiedät aina missä asennossa suutinosa on vaikka venttiili olisi suljettu.

TFT.n lähes rekyylittömän liukuventtiilin ansiosta vesimäärän säätö on helppoa eikä nopeakaan sulkeminen aiheuta letkuja kuluttavia paineiskuja.

Ultimatic mallistoon on tullut FO7 mallin rinnalle erityisesti maastopalo ja vaahdotus käyttöön kehitetty matalapaine ja suuremmille vesimäärille tarkoitettu FO4-malli sekä teollisuus- ja ARFF-käyttöön soveltuva FO10, tilanteisiin ja kohteisiin joissa halutaan käyttää tavallista korkeampaa painetta ja erittäin pientä pisarakokoa.

Liitinosan saa myös käyttöä parantavalla nivelellä varustettuna.

Kaikki TFT Ultimatic mallit täyttävät EN 15182-4 normin vaatimukset

K9009200  TFT Ultimatic FO7 hyökkäys suihkuputki

K9009206  TFT Ultimatic Fo7 suihkuputki nivelellä

K9009204 TFT Ultimatic FO4 matalapainemalli

K9009290 TFT FJ-UMX Yhdistelmävaahtoputki. (säästää tilaa ja korvaa erillisen yhdistelmäputken)

 

Linkki videoon kuinka liukuventtiilin nylon puolipallo vaihdetaan suihkuputkeen:
    • ultimatic vaahto ja sumu edited 1
    • tft ultimatic mallien tuotto
  • Previous
  • Next
    • tft ultimatic mallien tuotto