TFT G- Force suihkuputki

TFT G-Force Multiforce

TFT G-Force on ominaisuuksilta ainutlaatuinen  ammattilaisen  automaattinen suihkuputki, jossa arvostetut TFT ominaisuudet yhdistyvät  käyttöä helpottaviin ja sammutustehoa parantaviin ominaisuuksiin.

Kolme automaattista toiminta-aluetta:

Normaali automaattinen suihkuputki 6 bar / 500 L/min
Huoneistopalo pulsing asento 6 bar / 250 L/min
Matalapaine asento
6 bar /  720 L/min

Normaaliasennossa G-Force toimii kuten tuttu TFT Ultimatic

Huoneistopaloasennossa: vesimäärä laskee ja pisarakoko on pienempi ja sumu tiheämpää. Huoneistopaloasennossa paineiskuja alentava kompensointi kytkeytyy päälle vähentäen kalustoon ja sammuttajiin kohdistuvaa rasitusta.

Matalapaineasetuksella, tarvittava syöttöpaine laskee  ja virtaus kasvaa. Matalapainealueelle voidaan siirtyä virtausta sulkematta ja suihkukulmaa muuttamatta.

Huuhteluasentoon voidaan siirtyä otetta putkesta vaihtamatta ja virtausta sulkematta ja suihkukulmaa muuttamatta.

Suihkun säätö on nopeaa ja varmaa, G-Force on varustettu kahdella hyökkäys-sumun tunnisteella (jousi + tunto). Suihkukulman asennon osoitin suurikokoinen ja selkeä  Säätö on täsmällinen ja suihkun säätö on mahdollista tehdä turvallisesti  silloinkin kun näkyvyys on nolla.

Suutinosa on TFT :n tapaa turbiinirenkaaton mutta uusi rakenne parantaa sumun laatua ja yhdistää turbiinirenkaattomien sammutustehon hyökkäyssumulla tehokkaaseen leveään suojasumuun,

Tutut TFT ominaisuudet:
Venttiili on  TFT :n rekyylitön liukuventtiili jolla on helppo säätää vesimäärää
Paineensäätö on automaattinen
Suutinosa on turbiinirenkaaton ja suihkun keskellä pisarakoko on pienempi, suihkun laidoilla sumu koostuu raskaammista paremmin suojaavista pisaroista.
Liitinosa on kiertyvä ja varustettu suojaverkolla liitinosa on saatavissa nivelellä.

TFT G-Force on yhteensopiva TFT Multifoam 450 tai Z4 – sarjan vaahdonsekoittimien kanssa ja siihen saa pikakiinnitettävän Polyfoam FJ-MX-G  yhdistelmävaahtoputken.

Yhdessä TFT Multifoam  vaahdonsekoittimien kanssa  G-Force – Polyfoam yhdistelmä muodostaa lyömättömän kokonaisuuden kone-, laite- ja autopaloihin. Yhdistelmä säästää autossa tilaa, koska erillinen yhdistelmävaahtoputki voidaan jättää pois.