• lankamalli b
  • Previous
  • Next

Rosenbauer Pumppukontit

Rosenbauer Diesel pumppukontit ovat  teollisuuden, satamien ja rahtiterminaalien käyttöön tarkoitettuja ulkopuolisista voimalähteistä riippumattomia erittäin tehokkaita sammutus- ja tyhjennys- sekä siirtopumppausyksiköitä.

Tuottoarvot EN 1028-2 mukaan 3 metrin imukorkeudella:
Malli NCD100   10 000 lpm / 10 bar
Malli RCD 60       6 000 lpm / 10 bar
Malli NCD 35       3 500 lpm / 10 bar

Kompaktit ja sammutuskäyttöön suunnitellut Rosenbauer diesel-pumput voidaan asentaa kiinteäasti moottoreihin ilman erillistä apurunkoa. Rakenne on lyhyt ja tilankäyttöoptimaalista joten yhteen konttiin voidaan sijoittaa sekä pumppuyksikkö sekoittimineen ja jopa 8000 litraa vaahtonestettä. Kontin omien vaahtosäiliöiden käytöstä voidaan siirtyä ulkopuolisten säiliöiden käyttöön toimintaa keskeyttämättä.

Rosenbauer Kiinteät pumpusekoittimet ovat pumppuun integroituta, automaattisesti tuoton mukaan säätyviä ja vastapaineesta riippumattomia pumppusekoittimia. Integroitu käyttämääsi pumppuun alunperin suunniteltu kiinteäsekoitin on kustannustehokas, yksinkertainen, tilaasäästävä  ja toimintavarma  ratkaisu

Rosenbauer KAP-tyyppiset täysautomaattisen imulaitteet varmistavat nopean ja varman imuoton suurillakin nostokorkeuksilla käytettäessä suurten Diesel-pumppujen vaatimia NS150-N250 imulinjoja.

Rosenbauer LCS selkeät vakiorakenteiset käyttötaulut helpottavat käyttöä, vähentävät koulutustarvetta ja alentavat toiminta- ja käyttövirheiden todennäköisyyttä. Käyttöpisteitä voi olla useita sekä suoraan kontilla tai etäkäytössä.