Rosenbauer SPA pumppuperävaunut

    Rosenbauer Diesel-pumppuperävaunut ovat pelastuslaitosten, teollisuudem- ja  maanrakentajien käyttöön tarkoitettuja ulkopuolisista voimalähteistä riippumattomia erittäin tehokkaita sammutus-, siirto- ja tulvantorjuntapumppuja

    Tuottoarvot EN 1028-2 mukaan 3 metrin imukorkeudella:
    Malli SPA100   10 000 lpm / 10 bar
    Malli SPA 60       6 000 lpm / 10 bar

    Kompaktit ja sammutuskäyttöön suunnitellut Rosenbauer pumput voidaan asentaa kiinteästi moottoreihin ilman erillistä apurunkoa. Rakenne on lyhyt ja pumppuyksikkö on tuottoonsa nähden hyvin kevyt.

    Perävaunujen pumput voidaan varustaa vaahdonsekoittimilla. Rosenbauer Kiinteät pumpusekoittimet ovat pumppuun integroituta, automaattisesti tuoton mukaan säätyviä ja vastapaineesta riippumattomia pumppusekoittimia joiden imukorkeus on suuri.

    Rosenbauer KAP-tyyppiset täysautomaattisen imulaitteet varmistavat nopean ja varman imuoton suurillakin nostokorkeuksilla käytettäessä suurten Diesel-pumppujen vaatimia NS150-N250 imulinjoja.

    Rosenbauer LCS selkeät vakiorakenteiset käyttötaulut helpottavat käyttöä, vähentävät koulutustarvetta ja alentavat toiminta- ja käyttövirheiden todennäköisyyttä.

    Paine- ja imuyhteiden määrä, koko ja suunitellaan tilauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.